🔴LIVE: SCHILDERTIPS OP MAAT~ jouw woning bespreken!

🔴LIVE: SCHILDERTIPS OP MAAT~ jouw woning bespreken!
————————————————————————
Zijn er schildertips die helemaal op maat zijn aan mijn project? Ja die zijn er! In nieuwe live uitzendingen wil ik jouw project gaan bespreken die jij uit gaat voeren. Hoe kan jij nou jouw voordeur behandelen? Of hoe schilder jij een kozijn aan jouw woning? In deze live uitzending leg ik uit hoe jij nog mee kunt doen dat we jou huis bespreken. Als jij vragen hebt hoe jij jouw klus moet aanpakken dan bespreken we jouw klus in een live uitzending! Aan de hand van foto`s geef ik je wat tips hoe jij jou woning kunt schilderen. Indien je houtrot moet repareren dan kan ik je daar advies in geven hoe je dat dan kunt doen of hoeveel verflagen je aan moet brengen op jou project.

Dus hou de live uitzendingen in de gaten! En stuur me jou foto`s in.

Bekijk onze website voor nog meer tips! :
http://schildersbedrijfedens.nl/doe-het-zelf/

Schildersbedrijf Edens, De winterschilder uit Apeldoorn laat jou zien hoe je makkelijk en snel allerlei zaken kunt doen op het gebied van schilderen. Het vraagt soms om de nodige en vakkundige aanpak en dat zal in deze filmpjes je voorgedaan worden. Met deze Schildertips kun jij een vakman worden die zijn eigen woning kan opknappen!

Deze tips word je aangeboden door schildersbedrijf Edens uit Apeldoorn, Uw winterschilder en huisschilder in Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen en omstreken!

Wil je nog kleine leuke tips, dan kan je ons volgen via

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/Gratis.Schildertips

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/schildersbedrijfedens/

LINKEDIN:
https://www.linkedin.com/in/schildersbedrijfedens/

YOUTUBE: abonneren op mijn kanaal:
http://bit.ly/2eD4I4I

—————————————————————

(6)