HOUTROT HERKENNEN / hoe herken je houtrot? | Schildersbedrijf Edens Apeldoorn

HOUTROT HERKENNEN / hoe herken je houtrot? | Schildersbedrijf Edens Apeldoorn
————————————————
Houtrot herkennen is belangrijk wanneer je houtrot wilt verwijderen. Het verwijderen van houtrot is een opdracht dat je moet incalculeren tijdens het inmeten van schilderwerk. Dus hoe beter je houtrot kunt herkennen, des te beter je dit in een calculatie kunt opnemen. Houtrot kun je aan verschillende zaken herkennen. In deze aflevering laat ik je verschillende keren houtrot zien. Ik zal in dit filmpje geen houtrot verwijderen. Ik heb andere uitzendingen waarin houtrot reparaties worden uitgevoerd. Daarin krijg je stap voor stap te zien hoe jij houtrot kunt herstellen en welke plamuur ik gebruik voor het repareren van houtrot. Dus bekijk die filmpjes op dat proces van houtrot repareren te zien.
————————————————————-

Bekijk onze website voor nog meer tips! :
http://schildersbedrijfedens.nl/doe-het-zelf/
———————————————————————-

Schildersbedrijf Edens, De winterschilder uit Apeldoorn laat jou zien hoe je makkelijk en snel allerlei zaken kunt doen op het gebied van schilderen. Het vraagt soms om de nodige en vakkundige aanpak en dat zal in deze filmpjes je voorgedaan worden. Met deze Schildertips kun jij een vakman worden die zijn eigen woning kan opknappen!

Deze tips word je aangeboden door schildersbedrijf Edens uit Apeldoorn, Uw winterschilder en huisschilder in Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen en omstreken!

Wil je nog kleine leuke tips, dan kan je ons volgen via

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/Gratis.Schildertips

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/schildersbedrijfedens/

LINKEDIN:
https://www.linkedin.com/in/schildersbedrijfedens/

YOUTUBE: abonneren op mijn kanaal:
http://bit.ly/2eD4I4I

—————————————————————————–

(206)

(Visited 218 times, 1 visits today)

You might be interested in