SCHILDEREN IN DE ZON~een paar KOELE TIPS (Powertips #7)

Schilderen in de felle zon kan dat? Schilderen in de zon kan als je deze koele tips toepast. Het is natuurlijk heel warm als je gaat schilderen in de volle zon. Een kozijn schilderen in de zon wordt dan vrij lastig om te doen. De verf zal dan niet goed aangebracht kunnen worden. Maar hoe kun je, je huis schilderen wanneer de zon erg brand en het vrij heet is? Mag je dan schilderen in de zon? Met deze powertip krijg je een aantal verkoelende richtlijnen wat je kunt doen als je een besluit maakt om in de zomerperiode, wanneer de zon goed heet is en jij vanplan bent om te gaan schilderen met die felle zon, aan de slag te gaan.

——————————————————————

Bekijk onze website voor nog meer tips! :
http://schildersbedrijfedens.nl/doe-het-zelf/
————————————————————————

BEKIJK OOK:

1. KOZIJN SCHILDEREN LANGS DE RUBBERS:
https://youtu.be/65acwCF9spo

Schildersbedrijf Edens, De winterschilder uit Apeldoorn laat jou zien hoe je makkelijk en snel allerlei zaken kunt doen op het gebied van schilderen. Het vraagt soms om de nodige en vakkundige aanpak en dat zal in deze filmpjes je voorgedaan worden. Met deze Schildertips kun jij een vakman worden die zijn eigen woning kan opknappen!

Deze tips word je aangeboden door schildersbedrijf Edens uit Apeldoorn, Uw winterschilder en huisschilder in Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen en omstreken!

#schilderen #schildersbedrijfedens #schildertips

Wil je nog kleine leuke tips, dan kan je ons volgen via

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/Gratis.Schildertips

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/schildersbedrijfedens/

LINKEDIN:
https://www.linkedin.com/in/schildersbedrijfedens/

YOUTUBE: abonneren op mijn kanaal:
http://bit.ly/2eD4I4I

(2)